Aanbieding

Een gesloten deur

Een gesloten deur

© Screenshot video TikTok @madelinemahallati

De deur van haar huis gaat plotseling open: ze betrapt de dader op heterdaad en barst in lachen uit (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Poly is een schattige en heel slimme kat!

In 2022 betrapte Madeline haar kat Poly terwijl ze iets ongelooflijks deed in huis.

Een groot mysterie

Binnen in het huis is er een glazen deur die meestal gesloten blijft om de huisdieren in hun eigen ruimte te houden.

Madeline zorgt er altijd goed voor dat ze de deur achter zich sluit. Maar op een dag merkte ze dat de deur open stond, terwijl ze er absoluut zeker van was dat ze hem had gesloten.

Toen kon ze het mysterie nooit oplossen. Maar enige tijd later betrapte ze haar grijze kat Poly terwijl ze een heel plan bedacht om de deur te openen!

Dieren zijn erbij betrokken

Poly sprong om zichzelf op een dwarsbalk van de glazen deur te betrappen, waarna ze omhoog klom naar de handgreep om hem in te schakelen. Eenmaal de deur geopend, kon ze zich door de kier wringen en de aangrenzende kamer binnensluipen! Dankzij deze techniek kon Poly plotseling vrij in en uit lopen in huis, en zo de beperkingen van haar verzorger omzeilen!

Mia opent de deuren met behulp van de kat!

Maar natuurlijk kon ze deze truc niet voor zichzelf houden... Poly begon haar zus, Mia een Mechelse Herder, een les te geven over het openen van de deur. De hond keek toe terwijl Poly het deed. Nadat ze het goed begrepen had, probeerde Mia de techniek uit en het lukte meteen! Madeline was er heel erg van onder de indruk hoe snel haar huisdieren erin slaagden om de deuren te openen. Toch heeft ze, voor de veiligheid van iedereen, de sloten laten vervangen om er zeker van te zijn dat de dieren de deuren niet meer konden openen zoals ze wilden.

@madelinemahallati When your cat teaches your Belgian Malinois to open doors,#dog #fyp #belgiummalinois #belgiummalinoispuppy ♬ original sound - Poly

Tenzij ze natuurlijk op een gegeven moment een manier vinden om toch weer te openen...

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen