Aanbieding

Labrador-Pitbull-mix moet huilen

Labrador-Pitbull-mix begint te huilen als hij begrijpt wat er met hem gebeurt (Video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De foto's van de wanhopige hond 'AJ' raken je recht in het hart. Hij zit daar triest, tranen stromen uit zijn ogen. Hij lijdt enorm onder een groot verlies.

Dat honden emoties hebben die vergelijkbaar zijn met menselijke emoties, is inmiddels bewezen. Zo kan bijvoorbeeld jaloezie worden aangetoond. Ze kunnen ook duidelijk hun verdriet tonen, hoewel tranen eigenlijk niet tot hun uitrusting behoren.

Maar deze ontroerende video van de Labrador-Pitbull-mix AJ is gewoon hartverscheurend. De reu lijdt duidelijk, zoals te zien is aan zijn houding en gezichtsuitdrukking. Maar de tranen die hij daarbij vergiet ontroeren vooral. 

 

De hond in tranen

In februari 2016 worden de zesjarige AJ en zijn broer Tony samen naar het asiel gebracht omdat de eigenaar niet langer voor hen kon zorgen. Voor beiden stort de wereld in als ze daar alleen en verlaten achterblijven.

Sindsdien rouwen ze om hun geliefde verzorgers, en bij AJ stromen zelfs de tranen. Het beeld is zo aangrijpend dat de medewerkers van het 'Carson Animal Shelter' in Californië het hebben gefilmd en de video met een dringende oproep om hulp op Facebook hebben geplaatst.

 

Happy End

Tegelijkertijd doen de medewerkers van het asiel er alles aan om hen op te vrolijken - zonder succes. Pas de oproep op Facebook, die door zes miljoen gebruikers wordt bekeken, brengt redding. Hierdoor wordt een nieuwe hondenouder gevonden voor de broers, die gelukkig de twee onafscheidelijke honden heeft geadopteerd.

 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen