Aanbieding

hond kat

Is de wereld gek geworden?

© mako_thecatdog / Instagram

Pitbull met kat in de keuken: verzorger kan hij zijn ogen niet geloven als hij terugkomt

Door Kaami Kanje

Online sinds

Honden en katten zijn zeer verschillende dieren. Hoewel ze in ons dagelijks leven samenleven, zijn hun gewoonten en gedrag niet zo vergelijkbaar... of toch wel?

Pitbulls zijn speciale dieren, groot en krachtig. Maar onder die stoere uitstraling schuilen schattige en liefdevolle wezens. Soms zelfs een beetje gek, zoals onze hoofdrolspeler vandaag.

Een hond die zich op een vreemde manier gedraagt

Mako is een geadopteerde pitbull. Hoewel hij een liefdevolle hond is, denkt zijn familie dat een andere familie hem in het verleden bepaalde trucjes en gewoonten heeft aangeleerd die hij nog steeds laat zien.

Bethany Castiller adopteerde Mako nadat zij en haar familie verliefd werden op zijn zachte en lieve uitstraling. Er was echter één voorwaarde: ze heeft herhaaldelijk in het asiel geïnformeerd en ervoor gezorgd dat Mako goed kon opschieten met haar katten Pecan en Gizmo.

In het asiel vertelden ze haar dat het geen probleem zou zijn om met katten samen te leven.

Al snel ontdekte Bethany's familie dat Mako niet alleen goed kon opschieten met de katten, maar dat hij zichzelf als een van hen beschouwde.

De reden achter dit gedrag blijft een mysterie, hoewel wordt vermoed dat de hond mogelijk eerder met katten is opgegroeid.

 

Is het een kat-hond?

Wat we wel weten, is dat hij viraal is gegaan vanwege de foto's en video's die van hem zijn gedeeld op sociale media, waaruit blijkt dat hij echt een kat is met het uiterlijk van een pitbull

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ??#jumpingpuppy #dogsoftiktok #cutedogs #funnypets

Una publicación compartida por Fridge Pup (@mako_thecatdog) el

Is het geen schatje? Gedraagt één van jouw huisdieren zich als een ander harig familielid?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen