Aanbieding

een grijze kitten

Een uitzonderlijke vacht

© Instagram / zigzagzorro23

Grijze kitten was te "gewoon" en kon geen familie vinden: nadat hij geadopteerd was, veranderde hij van kleur

Door Mae White

Online sinds

Een echte verrassing voor Zorro's adoptanten, die niet hadden gedacht dat de naam van hun kat zo onthullend zou zijn.

Joey en Jonah waren op zoek naar een kitten om aan hun gezin toe te voegen, dus toen ze hoorden over een nestje zwerfkittens die dringend een thuis nodig hadden, besloten ze de kittens te gaan ontmoeten.

Zonder aarzelen besloot het stel om naar de kittens toe te gaan. Er was er nog maar één over: een kleine grijze kitten, duidelijk te "gewoon" om de adoptanten te interesseren, die liever zijn origineler ogende broertjes en zusjes adopteerden.

Maar dat maakte niet uit, Joey en Jonah hadden het ontbrekende stukje in hun gezin gevonden.

Een onverwachte kleurverandering

Zorro - de naam die Joey en Jonah voor de kitten kozen - was nogal afstandelijk en verlegen en vond al snel zijn plek in dit nieuwe thuis, waar hij ruim de tijd kreeg om voorzichtig te acclimatiseren. Beetje bij beetje begon Zorro zijn vertrouwen te tonen, maar bovenal begon hij van kleur te veranderen!

 

 

Zorro, die er eerst uitzag als een mix tussen een kat en een wasbeer vanwege zijn kleur en zijn tabby staart, heeft de kleur van zijn gezicht in de loop der dagen zien veranderen, waardoor er geleidelijk een donker masker is ontstaan. Het is een heel passend masker voor een kitten met de naam Zorro.

Hoewel hij nog steeds regelmatig verandert, is Zorro nu een veel zelfverzekerdere kat die geniet van zijn mensen en zijn leven als 5 maanden oude kitten.

@zigzagzorro No thoughts, just eyes. #cat #catsoftiktok #kitten #kittensoftiktok #foryou #fyp #sillycat #cheshirecat ♬ original sound - DaShookster

Een prachtige metamorfose en vooral een succesvolle adoptie voor Zorro en zijn mensen, die de avonturen van de kater regelmatig delen op sociale netwerken.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen