Aanbieding

Teefje Buba
© OTOZ Animals - Facebook

Buba ontsnapte uit gevangenschap, ging liggen bij een bouwplaats en had de kracht niet meer om op te staan

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Hoewel het moeilijk te geloven is, is Buba een mooie herdershond die een gelukkig, vreugdevol leven zou moeten leiden.

Buba is een vriendelijke herdershondmix. Ze wordt verzorgd door OTOZ Animals in Polen.

Zodra ze hersteld is, zal ze op zoek gaan naar een liefdevol thuis. We hopen dat ze snel een familie vindt om eindelijk te genieten van wat een echt thuis betekent.

Buba heeft bijna geen kracht meer om te leven

Deze teef werd gevonden door bouwvakkers. Ze lag daar bewegingloos, volledig uitgeput. In eerste instantie dachten de mannen dat ze dood was. Daarna hebben ze OTOZ Animals om hulp gevraagd.

"Buba was waarschijnlijk een kettinghond die, vanwege verwaarlozing en onverschilligheid van de 'verzorgers', wanhopig besloot te ontsnappen. Ze was in een verschrikkelijke staat: uitgemergeld, met klitten vol modder, ze had niet de kracht om op te staan." - lezen we in het bericht van OTOZ op Facebook.

Onder de zorg van de stichting heeft Buba niet alleen haar kracht teruggevonden, maar ook haar mooie uiterlijk. Ze is nu een zelfverzekerde en vrolijke hond die van menselijk gezelschap houdt. Dank aan iedereen voor de geweldige zorg voor Buba en vele andere honden in nood!

Helaas is het niet mogelijk Buba te adopteren, aangezien ze niet in Nederland is, maar wist je dat er enorm veel hondjes in Nederland zijn die wachten op een gouden mand? Adopteer een hond!

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen