Aanbieding

verwaarloosde hond
© Instagram / caro_the_shepherd

Vrouw vindt hond in erbarmelijke staat: een jaar later is het een echte schoonheid!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Wanneer een vrouw naar een bezichtiging van een woning rijdt, heeft ze geen idee dat deze dag haar leven zal veranderen. Eenmaal aangekomen redt ze het leven van een achtergelaten puppy.

Op de dag van de bezichtiging is Kylina T. onderweg in Austin, Texas (VS). Eenmaal aangekomen doet ze een verschrikkelijke ontdekking en vindt ze een hond bij het grofvuil van de vorige eigenaar. In het midden van een afgedankt bed frame zit een verlaten pup. De hond is zo overstuur dat hij verstijfd zodra de vrouw een blik op hem werpt. 

Niemand geeft om hem

In eerste instantie denkt de vrouw dat het een knuffelbeest is, maar dan trillen zijn oren. De puppy is ernstig verbrand door de zon en heeft geen water of eten. Na navraag bij de vorige huurder van het pand bleek dat hij het dierenasiel had geïnformeerd, maar ook zij ondernamen geen actie.

Op dat moment twijfel Kylina geen moment en neemt ze de Duitse herder mee en brengt hem direct naar de dierenarts

 

De pup herstelt langzaam

Daar begin met direct met de nodige behandelingen, want de hond is 32 kilo te licht! De pup is tevens uitgedroogd en ernstig verbrand. Pas een week later mag Kylina de hond mee naar huis nemen. Dankzij een crowdfund campagne kan ze de behandeling van haar nieuwe hond Caro betalen. 

Nu krijgt de hond eindelijk de liefde die het verdient. Een jaar later heeft de viervoeter zich ontwikkeld tot een pracht hond, en ook nog eens supergezond. 

 

 Zou jij een hond of kat willen redden? Dat kan, adopteer een dier!
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen