Aanbieding

hond-op-fauteuil-in-de-straat

Een keiharde waarheid.

© @Sharon Norton - Facebook

Redster in tranen als ze ziet wat er op de stoel ligt, die aan de kant van de weg is gedumpt

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Sharon Norton wordt opgeroepen om een ​​hond te redden die op een fauteuil op straat zit. Als ze de waarheid ontdekt, kan de vrouw haar tranen niet bedwingen.

Alles speelt zich af in de Amerikaanse county Lincoln, in Mississippi. Sharon Norton, een dierencontroleur uit Brookhaven, wordt opgeroepen om een hond te redden.

Zodra ze arriveert, aarzelt ze niet en parkeert aan de kant van de weg om de situatie te controleren. Zodra ze de toestand van de hond ziet, barst ze in tranen uit.

De hond is namelijk niet alleen extreem mager en zwak, maar hij lijkt ook duidelijk een huishond te zijn, omdat hij enthousiast leek om eindelijk door een mens verzorgd te worden. Het kleintje staat meteen op en trekt de aandacht van Sharon, maar blijft op de stoel zitten, de enige zekere vriend die hij nog over heeft.

Een wrede verlating

Op het eerste gezicht moet de hond ongeveer een week geleden samen met ander afval, waaronder een televisie en stoel, zijn achtergelaten. Het hondje bleef daar achter, zonder eten of drinken, met de ijdele hoop dat een van zijn verzorgers terug zou komen om hem op te halen, nog steeds de geur van hen op de kussens ruikend.

Sharon beseft dat niemand zal terugkomen en omdat ze hondenvoer in haar truck heeft, besluit ze eerst het hondje te voeden, en daarna neemt ze hem mee. De hond laat zich zonder enig probleem meenemen.

De vrouw liet hem vervolgens inenten en bracht hem naar het plaatselijke asiel om volledig verzorgd te worden en vervolgens ter adoptie te worden aangeboden.

Helaas zijn de daders van deze misdaad nog niet gevonden. We hopen alleen maar dat het leven van het hondje nu beter zal zijn.

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen