Aanbieding

Shetland Sheepdog

Ollie's lot verandert

© Facebook @Adoçao OnLine - Cães E Gatos Para Adoção

Dierenarts wil hond laten inslapen: opeens gilt de stagiaire het uit! (video)

Door Mae White

Online sinds

Dramatische uren na een kampeervakantie voor een gezin en hun geliefde Sheltie viervoeter.

Ollie is een tien jaar oude Shetland Sheepdog of Sheltie zoals zijn liefhebbers hem graag noemen. Hij is vrolijk, actief, dynamisch en speels.... tot een paar dagen na een kampeervakantie met zijn familie. Binnen de kortste keren is hij nog maar een schim van zijn vroegere zelf met angstaanjagende verlammingsverschijnselen.

Hond is ziek en verlamd

Wat is er mis met Ollie? Zijn familie herkent hem nauwelijks. Normaal is de tien jaar oude Sheltie altijd goedgehumeurd, speels, blij en uitgelaten. Maar sinds de familie met hem thuis is gekomen van een kampeervakantie, neemt zijn kracht af, gaat hij zichtbaar achteruit en wordt de hond steeds kreupeler. Zelfs de dierenarts, die snel wordt geraadpleegd, kan hem niet helpen en begrijpt niet echt wat er mis is met de viervoeter.

Om Ollie niet langer te laten lijden, besluiten ze samen en met een bezwaard hart om hem in te laten slapen bij de dierenarts.

Een gelukkig toeval

Ollie wordt dus klaargemaakt in het Dovel Lewis Emergency Animal Hospital voor de laatste ingreep die hem te wachten staat. Maar dan gebeurt er een waar wonder! Een van de stagiaires aait het arme dier nog een laatste keer liefdevol over zijn oor en voelt een vreemde bult. Een teek! Hij kan niet anders dan een luide kreet van opluchting slaken.

Na de juiste behandeling voelt Ollie zich snel weer beter. Om er zeker van te zijn dat de viervoeter geen last meer heeft van teken, wordt hij geschoren.

Kijk hier naar de beelden van de hond:

Ondertussen is Ollie weer beter. Hij is op een haar na aan zijn dood ontsnapt!

Ander nieuws: Een vrouw neemt haar hond mee naar het meer: kort daarna slaat de tragedie toe

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen