Aanbieding

De hond nadat deze was gevonden

Een prachtige reünie

© Facebook / The Dodo

Een bijna dode hond wordt gered door voorbijganger: hun reünie 1 jaar later is schokkend

De redactie

Online sinds

In de westelijke woestijn van Utah, kwam Matt Bentley een hond tegen in zo'n rampzalige toestand dat het voor hem onmogelijk was om hem daar te laten liggen.

Een hartverscheurende ontmoeting en een nog emotioneler weerzien: dit is het verhaal van Matt Bentley en hond Kelly.

In januari 2018 reed Matt door de Westelijke Woestijn aan de rand van de zoutpannen van Utah toen hij beweging opmerkte. Hij had niet meteen door dat het een hond was, want het was in een zeer slechte staat: haarloos, ziek en hongerig.

Een aanblik die Matt's hart brak en hij besloot het arme dier te helpen. Hij bracht haar naar de Utah Adoption Animal Clinic voor medische zorg. En ondanks de omstandigheden bleek de hond, die sindsdien Kelly heet, heel lief en vriendelijk.

Wil jij misschien ook een hond redden na het lezen van dit verhaal? Adopteer een hond!

Een prachtige metamorfose

Drie maanden later was de hond hersteld en onherkenbaar. Nog meer goed nieuws: een gezin bood zelfs aan haar te adopteren. In haar nieuwe huis is ze erg close met Rocky, de andere hond van de verzorgers, die iets ouder is dan zij.

Haar verzorgers zijn Matt oneindig dankbaar dat hij haar leven heeft gered. De twee zagen elkaar weer, een jaar na hun eerste ontmoeting, en de man vond dat het niet dezelfde hond was als Kelly, die overliep van gezondheid. Hij was enorm ontroerd om haar zo te ontdekken.

Kijk hier naar de transformatie van de hond:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen