Aanbieding

hond met speelgoedknuffel

De eerste sneeuwvlokjes voor Golden Captain

© โกลเด้นรีทรีฟเวอร์ เจ้าขนทอง / Facebook

Hond ziet voor het eerst sneeuw, en zijn reactie is geweldig!

Door Maya van Tol Redacteur

Online sinds

Herinner je je de eerste keer dat je sneeuw zag? Hoe was dat? Nou, we kunnen wedden dat je niet zo opgewonden was als deze Golden Retriever...

Toen Liz Andersen en haar familie van Californië naar Colorado verhuisden, wisten ze dat hun Golden Retriever, genaamd Captain, zich aan veel veranderingen zou moeten aanpassen.

Een van die veranderingen was het klimaat. Colorado wordt in de winter een stuk kouder dan Californië. Hoe zou Captain hierop reageren?

Eerste sneeuwvlokjes

Op de allereerste dag dat er sneeuw uit de lucht viel, stond de hele familie in afwachting op de reactie van hun geliefde viervoeter. 

Alles over het ras: de Golden Retriever

En wat was hij onder de indruk! Captain staarde gefascineerd naar de sneeuw en probeerde het soms op te eten. Maar het duurde niet lang voor hij het huis weer in rende. Waarom? Vond hij de sneeuw niet leuk?

Samen genieten

Niet veel later kwam hij weer naar buiten rennen, en tot ieders verbazing had had hij zijn favoriete knuffeltijger bij zich. Captain was niet bang voor de sneeuw, sterker nog hij wilde er zeker van zijn dat zijn favoriete speeltje niets zou missen!

Verhuizen naar een nieuw huis kan stressvol zijn, maar dankzij Captain zijn de dagen van de familie Andersen gevuld met gelach en een goed gevoel!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen