Aanbieding

Bulldog-mix en klein rood kitten binnenshuis
© r/babyanimals/ Reddit

Schattige kitten heeft mand van grote Pitbull ingepikt: de reactie van de hond is super grappig! (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het schattige filmpje legt het moment vast waarop een kleine geredde kitten voor het eerst thuiskomt om haar nieuwe broer te ontmoeten. Grootte zegt duidelijk niets als het gaat om de baas zijn!

Degenen die het geluk hebben hun leven te delen met zowel een kat als een hond, weten dat ze vrienden kunnen zijn. En ondanks het verschil in grootte, zijn het vaak de katten in de familie die de baas spelen.

Net zoals in het geval van deze kleine roodharige kitten, die de grootte van haar grote Pitbull-mix broer onbelangrijk leek te vinden toen het erop aankwam haar plekje op zijn favoriete bed op te eisen.

 

Klein maar krachtig

"Als je je bed terug wilt, maar de nieuwe kitten die we hebben gevonden, het heeft overgenomen", luidt een comment van de video die eerst werd gedeeld door Reddit-gebruiker ParticularThen7354 en later op de subreddit r/babyanimals.

De clip toont de kleine kitten die precies in het midden van het kussen zit. Haar hondenbroer is misschien veel groter dan zij, maar hij is ontzettend zachtaardig en trekt zich telkens terug wanneer ze hem wegmept.

"Ik vind het grappig hoe het kitten precies in het midden gaat zitten, zodat er niet genoeg ruimte is om te delen", schrijft een geamuseerde kijker.

En inderdaad, ze blijft op haar plek gedurende de hele video, wat de hond compleet verrast.

 

Worden ze beste vrienden?

Hoewel de video deze lieve twee in een kleine confrontatie heeft vastgelegd, speculeren kijkers dat ze binnen de kortste keren de beste vrienden zullen zijn!

"Over 24 uur zit de kleine waarschijnlijk al op zijn rug en slaapt op hem", grapte een kijker.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen