Aanbieding

Tabby kitten
© Buitengebieden - X

Kat opgegroeid met honden heeft identiteitscrisis: het resultaat is hilarisch (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een schattige video met een kleine kitten die een identiteitscrisis met een hond heeft, zorgt voor opschudding op sociale media.

In de video die op sociale media is gedeeld, bootst de grijze kat, die is opgegroeid naast honden, op hilarische wijze haar hondenvrienden na, zelfs door naar haar menselijke verzorger te blaffen.

Blaffende kitten

De video toont een kleine kitten die over een bank rent om bij zijn eigenaar te komen, die de camera vasthoudt. De kitten lijkt geïntrigeerd te zijn door wat de mens aan het doen is, maar als het dichter bij zijn eigenaar komt, miauwt het niet zoals je zou verwachten, maar laat het een klein maar onderscheidend blafgeluid horen.

 

 

De video kwam eerst op TikTok voordat 'ie overal werd gedeeld op plekken zoals X. Veel mensen deelden 'm met onderschriften als 'Als je kat opgroeit met honden', waarmee ze een inkijkje gaven in de speelse streken van de kat.

Bekende video

Bekijk de blaffende kitten in actie:

De populariteit van de video is sinds zijn debuut op sociale media enorm gestegen. Het heeft bijna vier miljoen weergaven verzameld, met het aantal dat snel blijft stijgen. Kijkers reageerden snel, en hun reacties varieerden van lachen tot bewondering. De gebruikers gingen erop los in de comments. Een gebruiker riep uit: 'Kat die blaft,' terwijl een ander deelde: 'Hahaha, ik heb ook een kat als deze, dit is geweldig!' De video kreeg lof zoals 'Dit is zo schattig,' en een gebruiker mijmerde: 'Hoe grappig. Het moet zichzelf zien als een hond. Dat gemiauw - blaffen.' Een andere gebruiker merkte humoristisch op: 'Hij vergat gewoon dat hij een kat is.'

De post zat vol met hartjes en lachende emojis, wat laat zien hoeveel plezier het de kijkers bracht.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen