Aanbieding

meisje neemt afscheid van hond
© Youtube / Rumble Viral

Meisje neemt afscheid van hond voordat ze naar school gaat: zijn schattige reactie is prachtig (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De band tussen kinderen en dieren is vaak bijzonder en heel sterk. Dat is zeker het geval bij de hond Samson en zijn kleine baasje.

De emotionele band die tussen een kind en een hond kan ontstaan, zal ons altijd blijven verbazen. Dit wordt ook aangetoond in deze video die al een tijdje geleden is gepubliceerd.

De hoofdrolspelers zijn het meisje genaamd Sierra, haar moeder en de Newfoundlander hond Samson. De moeder begon met het opnemen van de video vlak voordat Sierra naar school ging.

Tijd om gedag te zeggen

Mama vraagt haar dochter om afscheid te nemen van Samson, omdat het tijd is om naar school te gaan. Het lijkt alsof Samson alles begrijpt en wacht tot het meisje zich omdraait en hem een kusje geeft.

 

 

Dan begint hij met zijn staart te kwispelen en vrolijke blafjes van verwachting te geven. Uiteindelijk draait het meisje zich om en kust ze haar geliefde hond recht op zijn snuit!

Hoewel kinderen niet volledig verantwoordelijk kunnen zijn voor de opvoeding van een hond, leren ze veel belangrijke dingen door op te groeien met een viervoeter: empathie, gevoeligheid, verantwoordelijkheid en genegenheid. En we houden ervan om zulke filmpjes te zien.

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen