Aanbieding

Een meisje in een roze jurk en een Duitse herder

Kinderen en honden met een speciale band

© gary 83470 - Youtube.com

Een klein meisje zit naast een Duitse herder. Plotseling pakt ze een steen (video)

De redactie

Online sinds

In de video, die online snel populair is geworden, zit een lief klein meisje naast een hond. Plotseling tilt ze haar hand op waarin ze een steen vasthoudt!

Gelukkig gebeurt er niets ergs, hoewel de situatie er op het eerste gezicht dreigend uitziet. Niet alleen wordt het meisje alleen gelaten met de hond, maar haar ouders laten haar met een steen spelen!

Er ontstaat vaak een speciale band tussen jonge kinderen die opgroeien met honden en hun huisdieren. Daardoor kunnen zulke hartverwarmende filmpjes als deze worden gemaakt. 

Het filmpje is uit 2013. Het begin ziet er een beetje griezelig uit. Een klein meisje in een roze jurkje grist een speeltje weg van een spelende herdershond. Bij het zien hiervan breekt ons het koude zweet uit, vooral als we ons realiseren dat dit speeltje een steen is - een nogal gevaarlijk stuk gereedschap in de handen van zo'n kleuter.

Welk soort hond past het beste bij een kind?

Gelukkig is het hele verhaal helemaal niet gevaarlijk. Het meisje wil de steen helemaal niet tegen haar beste vriend gebruiken, maar begint met hem te spelen. Samen pakken ze de steen op en laten ze hem vallen, en de herdershond lijkt erg blij om samen te spelen. 

De vriendschap tussen het kleine meisje en de Duitse herder heeft veel kijkers gecharmeerd. Zal het jou ook bekoren?

Kijk hier naar de beelden:

Nog een verhaal van een hond met een klein kind: Peuter springt op Rottweiler om te knuffelen: de reactie van de hond maakt iedereen sprakeloos (video)

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen