Aanbieding

Een Bulldog tijdens een wandeling

Vrouw krijgt grote verrassing als ze ontdekt waar haar man heen gaat in plaats van de hond uit te laten (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Soms kunnen de meest onverwachte momenten schattige scènes onthullen.

Dat ontdekte Debra Curtis toen ze wilde controleren wat haar man aan het doen was tijdens een wandeling met hun Engelse Bulldog, Harry. Dit hartverwarmende verhaal heeft de aandacht van internetgebruikers getrokken en heeft grappige reacties op TikTok opgeroepen.

 

 

Een onverwachte dutje

Debra Curtis, bekend op TikTok onder de naam @englishharry, begon vragen te stellen toen haar man met hun Bulldog, Harry, ging wandelen en langer wegbleef dan normaal. Toen ze besloot om te controleren, ontdekte ze een schouwspel waar ze niet op had gerekend: haar man en Harry lagen samen te slapen in de voorkant van de auto.

Video viraal gegaan

Debra heeft de video gedeeld op TikTok, waar deze meer dan 300.000 keer is bekeken. In de video nemen Harry en zijn menselijke metgezel een welverdiende pauze, ver verwijderd van de aangekondigde wandeling.

 

 

Op TikTok hebben veel mensen gereageerd op de scène door te grappen over dit onverwachte en schattige dutje.

De waarde van dutjes voor honden

De dutjes van Harry zijn niet verrassend. In feite brengen honden een groot deel van hun dag slapend door, waarbij ze vaak hun slaappatroon aanpassen afhankelijk van hun humeur of activiteitsniveau. Oudere honden en grote rassen, zoals Bulldogs, hebben meer slaap nodig om hun energiepieken te compenseren. Hoewel dutjes en knuffels gewaardeerd worden door veel honden, is het essentieel om ervoor te zorgen dat uw viervoeter ook voldoende lichaamsbeweging krijgt. Honden moeten minstens twee keer per dag worden uitgelaten om gezond te blijven.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen