Aanbieding

Man liggend op de bank met een hond in zijn armen

Een foto met gevolgen.

© Did You Know ? / YouTube

Man plaatst foto met zijn Pitbull op het internet: twee uur later staat de politie voor de deur

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het moest grappig zijn en op het eerste gezicht is de foto echt grappig. Maar er schuilt een trieste waarheid achter dit alles.

Dan Tillery is een muzikant uit Michigan. Enige tijd geleden verhuisde hij naar een nieuw huis met zijn vriendin Megan.

Het paar besloot meteen om een hond te adopteren en ging naar het Detroit Dog Rescue dierenasiel.

Liefde op het eerste gezicht

Toen ze bij het asiel aankwamen, werden ze meteen verliefd op een viervoetige vriend die al 100 dagen op een familie wachtte! Het paar dacht er niet twee keer over na en adopteerde de Pitbull met de grappige naam Sir Wiggleton.

 

 

Dan en Megan zijn dolgelukkig met hun nieuwe vriend en plaatsen enkele foto's op sociale media. Het asiel plaatst er zelfs een omdat het laat zien hoe gelukkig de hond is. Maar helaas veroorzaakt de foto ook een groot probleem...

Een buurman in paniek

Enkele dagen na deze adoptie staat de politie plotseling voor de deur. Ze waren gealarmeerd door een buurman die de foto had gezien en zei dat er in de stad een Pitbull werd geadopteerd, hoewel dit niet was toegestaan. Dus namen de agenten de als "gevaarlijk" beschouwde hond mee.

De hond is echter helemaal niet agressief en likt zelfs de politieagenten om hen welkom te heten. Dan is verbaasd en vertelt de agenten dat de papieren van de hond aangeven dat het een Bulldog is en geen Pitbull. Maar voor de politieagenten is dit niet genoeg. Na een snelle beoordeling geven ze Dan enkele dagen om afscheid te nemen van zijn viervoetige vriend.

 

Dan brengt vervolgens zijn hond naar een veilige plek. Hij zoekt hulp bij een advocaat en start een petitie.
Na maanden van discussie geeft de rechtbank eindelijk gelijk aan Dan en kan zijn viervoetige vriend naar huis terugkeren.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen