Aanbieding

hond staart naar doos

Hond staart naar blauwe doos en weigert verder te lopen: de reden erachter raakt 6 miljoen mensen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Dagelijkse wandeling met de hond. Plotseling stopt het dier voor een vreemd huis en heeft geen enkele intentie om verder te gaan.

Verbluft, ontdekte de oppas kort daarna de reden achter het ongewone gedrag van de hond.

Dit filmpje heeft bijna 6 miljoen views verzameld!

De hond stopte voor een vreemd huis - en was niet van plan om weg te gaan

Danika Cierra, een inwoner van Californië, houdt van wandelen met haar hond. Haar viervoeter krijgt de kans om niet alleen door de buurt te wandelen, maar ook door nabijgelegen parken en stranden. De oppas had echter niet verwacht dat deze wandeling anders zou verlopen. Haar hond stopte plotseling gewoon voor een vreemd huis.

Was het een pauze om uit te rusten? Niet per se; het dier ontspande niet, maar staarde geconcentreerd naar een mysterieuze blauwe doos die aan het hek was bevestigd.

Cadeau "voor brave honden" en een ontroerend bericht

De doos waar de hond naar staarde was duidelijk geen brievenbus. Danika liep dichterbij en merkte een opschrift op dat zei:

Koekjesdoos voor brave honden. Ter herinnering aan Oliver, 2023

Toen Danika de doos opende, zag ze een wat vervaagde foto van Oliver, een kleine Keeshond die het afgelopen jaar over de Regenboogbrug is gegaan. Naast de foto lagen hondensnacks. Geen wonder dat Danika's "brave hond" niet van zijn plaats wilde komen.

De opname van de wandeling werd een internet-hit

De hondenoppas was ontroerd door het gebaar van de verzorgers van Oliver, die zeker diep bedroefd waren door het verlies van hun geliefde huisdier. Daarom besloten ze iets te doen voor andere honden. Met tranen in haar ogen pakte Danika het cadeau en gaf het aan haar viervoeter. Niet lang daarna plaatste ze de opname van deze bijzondere wandeling online.

 

De ontroerende video bleek een hit te zijn onder dierenliefhebbers en kreeg in slechts een paar dagen bijna 6 miljoen views. Sommige internetgebruikers suggereerden zelfs dat Danika op de een of andere manier moest reageren voor dit mooie gebaar.

"Laat een kaartje achter met bedankjes, een foto van je hond en een pootafdruk. Ik weet zeker dat dit de familie van Oliver zou opvrolijken", zei een van de gebruikers. Ondertussen wandelt Danika veel vaker met haar hond langs de straat waar de verzorgers van Oliver wonen.

Bekijk de video hier:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen