Aanbieding

Husky en baby

Husky wilt het bed van de peuter niet verlaten en doet iets wat zijn ouders sprakeloos achterlaat (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Nadat de baby naar bed is gebracht, moet de hond de kamer verlaten, maar weigert dat. Wat er dan gebeurt? De vader kan alleen maar met verbazing toekijken. 

Het begint allemaal met de vader die de baby naar bed brengt. De baby, met een grote fles aan de mond, mag zelfs in het grote tweepersoonsbed liggen. De grote Husky van de familie ligt aan de andere kant van het bed en doezelt langzaam wat in. Een heerlijk plaatje!

Dan wil de vader de kamer verlaten zodat de baby kan slapen en roept de hond mee te komen. Wat doet de Husky genaamd Mili? Niets, ze blijf gewoon liggen. 

De hond komt dichterbij

De vader besluit niet alleen een deken over de baby heen te leggen, maar ook over Mili. Dit verbaast de Husky in eerste instantie, maar dan lijkt de teef het leuk te vinden. En vervolgens doet ze iets heel liefs. De trouwe viervoeter wurmt zich naar de baby toe en aanschouwt de baby met een liefdevolle blik.

Alsof dat nog niet schattig genoeg is, gaat Mili nog een stapje verder. Niet veel later drukt ze haar neus tegen het voorhoofd van de baby en knuffelt ze hem voorzichtig met haar grote donzige poten. Vervolgens vallen ze samen vredig in slaap. 

Een heerlijke video

Inmiddels is de video op Twitter meer dan 35.000 keer bekeken. Ondanks het feit dat veel mensen een hond in bed niet echt lekker vinden is dit de perfecte video welke een glimlach op je gezicht tovert. 

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen