Aanbieding

hond fleur van balkon gegooid

hond fleur van balkon gegooid

© Google Maps

Belgisch gezin is puppy na een week al zat en gooien het arme beestje harteloos van het balkon

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Afgrijselijk nieuws uit Denderdome: een gezin gooit hun net geadopteerde hondje van het balkon. Wat dreef hen tot deze verschrikkelijke daad?

Hartverscheurend incident

In het Belgische Dendermonde heeft een man afgelopen weekend zijn pas geadopteerde hondje uit het raam gegooid. Fleur, een zes maanden oude kruising tussen een Chihuahua en een Boomer, overleefde de val vanaf de vierde verdieping niet. Het gezin had Fleur slechts een week in huis.

Korte tijd in het gezin

Het gezin, dat in de Blauwe Steenstraat woont, had Fleur pas een week. De vorige eigenaar, Chantal Verhagen, had Fleur aan hen verkocht in de hoop dat ze bij liefdevolle mensen terecht zou komen. Helaas bleek dit van korte duur te zijn.

Gruwelijke daad

Wat er precies in de hoofden van de baasjes is misgegaan, is niet bekend. Echter, afgelopen zondag heeft Fleur de val niet overleefd nadat ze van de vierde verdieping naar beneden was gegooid. De reden voor deze gruwelijke daad is nog onduidelijk.

Valse verklaring

Na het incident probeerden de baasjes een verhaal op te hangen dat Fleur was ontsnapt en vervolgens was aangereden door een auto. Deze leugen werd al snel doorzien, en uit onderzoek bleek dat Fleur daadwerkelijk uit het raam was gegooid.

Gevolgen voor de daders

Deze laffe daad kan grote gevolgen hebben voor het gezin. Ze riskeren een gevangenisstraf van vijf jaar en een boete van maar liefst 800.000 euro. Wie zo iets doet, moet volgens ons flink beboet worden. 

Bron: Nieuwsblad.be

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen