Aanbieding

Een Cocker Spaniël-puppy ligt in het gras
© StoryTrender - YouTube

Dierenartsen dachten niet dat deze gehandicapte puppy het zou halen, maar niets was minder waar (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De misvormingen aan het pootje van deze puppy waren zo erg dat dierenartsen dachten dat het het beste was om haar in te laten slapen. Maar Wanda was een vechter, geen opgever.

Wanda, de Cocker Spaniël, ook wel bekend als "Wankelende Wanda", kwam op slechts 15 weken oud bij Cinque Ports Rescue in het Verenigd Koninkrijk. Ze had ernstig misvormde poten die het moeilijk maakten voor haar om te lopen.

Een sombere toekomst

Verschillende dierenartsen vonden haar botbeschadiging heel erg ernstig - zo ernstig dat ze dachten dat het het beste zou zijn om Wanda te laten inslapen.

Ondanks haar problematische pootjes werd de hond van vier maanden oud opgenomen door vrijwilligers Kerri Eilertsen-Feeney en Eileen Mellis, oprichters van Cinque Ports Rescue in Meryl Gardens, Kent, die niet wilden opgeven voor Wanda..

Een puppy met pit

Wanda onderging een operatie waarbij een specialistische orthopedisch dierenarts haar ellepijpbeenderen 180 graden draaide en ze vastzette met pinnen.

Ze overleefde niet alleen de langdurige en ingewikkelde operatie, maar ze bloeide ook helemaal op aan de andere kant ervan! Sterker nog, Wanda begon te lopen, te rennen en te spelen als een normale pup! De vrijwilligers die haar hadden opgenomen waren zo blij dat ze het advies van de dierenartsen niet hadden opgevolgd en niet hadden opgegeven. Nu was Wanda klaar voor haar eeuwige thuis!

Kijk hier naar de video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen