Aanbieding

Duitse herder aan de ketting

Herschel bracht zijn eerste jaren aan de ketting door

© Screenshot YouTube @RockyKanaka

Duitse Herder die zijn leven lang aan een ketting zat ziet voor 't eerst sneeuw: pure vreugde! (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Herschel, de Duitse herder die zijn hele leven aan zijn kennelketting heeft doorgebracht, heeft eindelijk een familie gevonden die begrijpt dat honden vrijheid nodig hebben.

Herschel had geen gemakkelijk begin. Zijn eigenaars hielden hem aan de ketting en begrepen duidelijk niet dat Duitse Herders een ras zijn dat vrijheid, spel en veel beweging nodig heeft.

Uiteindelijk namen dierenrechtenactivisten interesse in de hond. Herschel werd naar het asiel gebracht en... hij was verrukt! Eindelijk kon hij lange wandelingen maken...

Nieuw huis

Niet lang daarna werd hij geadopteerd, maar het nieuwe gezin kon zijn behoefte aan beweging niet begrijpen en gaf hem terug. Gelukkig waren er snel mensen die Herschel met al zijn ervaringen en karakter accepteerden en van hem hielden.

Nu nemen de nieuwe verzorgers de herdershond mee voor lange wandelingen, spelen ze, en laten ze hem nieuwe dingen proberen die eigenlijk de norm zijn voor honden uit liefhebbende gezinnen.

De geweldigste ervaring

Echter, de meest fantastische nieuwe ervaring voor Herschel was zijn eerste ontmoeting met sneeuw en zijn reis naar de oceaan. De vreugde van de viervoeter is onbeschrijfelijk.

Kijk hier naar de mooie beelden:

De opnames hebben miljoenen views. Dat verbaast ons niet. Herschels reactie is pure vreugde, iets waar we vandaag allemaal behoefte aan hebben.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen