Aanbieding

rottweiler en baby
© YouTube

Reusachtige Rottweiler kust en speelt met klein meisje: een video die iedereen zou moeten zien

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het meisje trekt aan de oren van haar hond om met haar te spelen, en de reusachtige rottweiler reageert op deze manier...

Een Rottweiler speelt liefdevol met zijn kleine meisje

Vandaag bekijken we een uiterst vertederende video die ons een glimlach heeft bezorgd. We hebben het over Jerzy, een enorme Rottweiler die, als hij kon praten, zou opscheppen over het hebben van "de beste vriendin aller tijden".

In deze video van iets minder dan een minuut zie je een heel jong meisje (iets meer dan een jaar oud) dat zorgeloos op de vloer van haar huis speelt met haar hond, een reusachtige zwarte Rottweiler die haar lijkt te willen beschermen.

Het kleine meisje vraagt de aandacht van de hond door aan zijn oren te trekken, en de hond, verre van boos te worden of agressief te reageren, overlaadt haar letterlijk met kusjes. De enorme hond knuffelt de baby tussen zijn poten en geeft haar enkele liefdevolle likjes. ❤❤

Kijk hier naar de lieve beelden:

Ze accepteert de 'kusjes' graag, hoewel Jerzy te liefdevol is en haar overweldigt met zoveel genegenheid. De beelden zijn prachtig en zullen zeker een video zijn die het waard is om te bewaren en te onthouden als het meisje ouder is en de hond er niet meer is.

Volgens haar ouders, zoals we je hebben verteld in dit andere nieuws over honden en kinderen, zijn ze onafscheidelijk sinds de geboorte van het meisje, ze vertrouwen elkaar volledig, omdat Jerzy het meisje beschouwt als zijn verzorgster, zijn beste vriendin aller tijden.

Dit soort video's benadrukt opnieuw dat de agressiviteit van een hond niet in zijn genen zit, maar in de prikkels die het van zijn verzorgers ontvangt.

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen