Aanbieding

Klein meisje met een gestreepte kat in haar armen

Klein meisje met een gestreepte kat in haar armen

© TikTok @ breannalarson4

Klein meisje steelt onbekende kat: de reactie van haar moeder op TikTok is hilarisch (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De moeder van het meisje was nogal verrast toen ze haar kleine meisje ontdekte met een onbekende kat in haar armen.

Het is geen geheim dat kinderen van dieren houden en erg impulsief kunnen zijn in hun daden. Zo is ook het geval bij de dochter van Breanna die een grote dierenliefhebber is en er een mee naar huis wilde nemen!

Waar komt de kat vandaan?

Op haar TikTok account deelde Breanna (@breannalarson4) een korte video waarin ze haar dochter zag met een gestreepte kat in haar armen. Het kleine meisje lijkt bijzonder blij met haar vondst, die ze besloot mee naar huis te nemen, alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Breanna was nogal verrast door de onbekende bezoeker. Ze vraagt aan haar dochter waar de kat vandaan komt, waarop de dochter antwoord "van buiten!" Breanna vertelt haar vervolgens om de kat terug te brengen naar buiten. 

Een grappig voorval dat laat zien hoeveel dit kleine meisje van dieren houdt. Hilarisch is de reactie van de moeder op TikTok:"Als je je kat kwijt bent, heeft mijn dochter 'm waarschijnlijk."

We weten niet hoe het is afgelopen, maar wij gokken dat de kat zich na een paar stevige knuffels van de dochter weer veilig naar huis heeft bewogen.  

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen