Aanbieding

Duitse dog begroet buurman op straat
© angelleskennelclub - TikTok

Ochtendritueel van deze Duitse dog met zijn buurman verovert ieders hart (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een schattige Duitse dog genaamd Designer heeft het internet veroverd met haar unieke manier om haar favoriete buurman te begroeten.

Een TikTok-gebruiker plaatste een humoristische video waarin Designers weigering te zien is om de eerste zet te doen in hun dagelijkse interactie.

Ochtendroutine

Ondanks dat ze enthousiast met haar staart zwaaide en met haar poot gebaren maakte, besloot de Duitse dog om te blijven staan op haar eigen oprit en te wachten tot haar buurman naar haar toe kwam.

In de video deelde de eigenaar van de hond: 'Designer had geen zin om de straat over te steken, dus smeekte ze hem om naar haar toe te komen en haar poot te geven!'

De buurman van Designer, gehoor gevend aan haar verzoek, liep naar de hond toe om deel te nemen aan hun dagelijkse handdrukritueel.

Biedt poot aan buurman aan

Volgens het TikTok-onderschrift biedt Designer consequent haar poot aan de man aan als onderdeel van hun ochtendroutine, zoals dit:

Kijkers vonden het gedrag van de hond vertederend, met velen die schertsend haar beslissing steunden om op de man te wachten in plaats van naar hem toe te gaan. Commentatoren merkten speels op: "Ze zei dat ik er niet achteraan jaag, ik trek aan,' en een ander voegde toe: 'Laat hem naar jou komen, dat is juist; ga geen enkele man achteraan."

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen