Aanbieding

Hond Duitse Dog Kerst

Deze jonge vrouw wilde haar hond een prachtige kerst schenken

© COURTESY OF CHEWY

Ze ontdekt dat haar Duitse Dog kanker heeft en besluit hem een uitzonderlijke laatste kerst te geven

Door Kaami Kanje

Online sinds

De eigenaar van Riley, een 11-jarige Deense Dog, ontdekte dat haar hond ten dode was opgeschreven. Voor zijn laatste reis wilde ze hem een laatste kerstfeest schenken.

Ze wilde deze dag prachtig maken voordat haar hond naar de hemel zou gaan. Riley, een 11-jarige Duitse Dog, lijdt aan osteosarcoom. Een kanker die hem binnenkort zou wegnemen.

Kersttrui en biefstuk

Enkele weken voor Kerstmis kon Courtney Tucker, de verzorger van Riley, het niet over haar hart verkrijgen om haar huisdier te laten gaan zonder hem een buitengewoon eindejaarsfeest te geven.

Zoals People meldt, was het huis van Courtney in Bartlesville, Oklahoma, gehuld in zijn feestelijke pracht. Slingers, feestkleding, een kerstboom, cadeaus en maaltijden stonden op het programma voor deze ongelooflijke dag.

Voor zijn maaltijd mocht Riley genieten van een lekker stukje steak met zijn familie. De hond was bovendien gekleed in een kersttrui, een muts en mocht enkele cadeautjes uitpakken.

"Het aanbieden van zo'n speciale Kerstmis aan Riley is iets wat ik nooit zal vergeten. De herinneringen die zijn gemaakt en de momenten die zijn vastgelegd, zijn meer dan wat ik me had kunnen voorstellen om Riley te geven in de laatste maanden van zijn leven. Ik ben meer dan dankbaar voor deze momenten om op terug te kijken en te koesteren", legde Courtney Tucker uit."

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen