Aanbieding

man met kat

Intieme genegenheid

© Facebook / Stuart Hutchison

Man sterft aan kanker: een kwartier later wordt de familie overschaduwd door een nieuw drama

Door Mae White

Online sinds

Dit verhaal brengt tranen in ieders ogen: acht jaar lang vecht een Britse man tegen kanker, zijn trouwe hond wijkt niet van zijn zijde.

Vrienden voor het leven - zo zou je het verhaal van Stuart Hutchison en zijn Franse bulldog Nero kunnen beschrijven. Dit verhaal speelde zich af in 2019, dus al iets ouder, maar we konden niet anders dan het alsnog met jullie te delen.

Acht jaar lang vocht de jongeman tegen de hersenkanker, hij doorliep de ups en downs van chemotherapie, de hoop, de wanhoop.

Altijd aan zijn zijde in deze tijd was zijn geliefde Nero. De viervoeter begeleide Stuart bij elke stap die hij zet.

Trouwe metgezel

In juni 2019 hoorde de Brit dat de tumor was uitgezaaid en dat hij nog maar kort te leven had. Dus trok hij weer bij zijn ouders in, samen met zijn Franse bulldog, om zoveel mogelijk tijd met hen door te brengen. Zijn vrouw Danielle was ook de meeste tijd bij hem.

Pp het moment dat Stuart stierf, stond Danielle aan zijn zijde. Ze wilde net een bril gaan halen, maar de vader van Stuart had aangeboden die voor haar te halen zodat ze bij zijn stervende zoon kon blijven. Op dat moment merkte de vader van Stuart dat de kleine Bulldog plotseling onwel werd - en het leek te beginnen op het moment dat Stuart zijn laatste adem uitblies, precies om 13:15 uur.

Nero leed eronder

De vader bracht Nero onmiddellijk naar een nabijgelegen dierenkliniek - maar het was al te laat. Onmiddellijk na aankomst stierf ook de Bulldog. Precies 15 minuten na Stuart. Bijna alsof het dier er geen heil meer in zag om verder te leven zonder zijn geliefde baasje.

De dierenartsen stelden vast dat Nero een gevaarlijke wervelfractuur had. Maar voor de familie was het duidelijk: de twee vrienden stierven samen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen

1 reacties

  • Tien
    Tien
    Is vreselijk een huisdier achter te laten in het bos waardeloos
    Baas zou een flinke knap moeten krijgen
    Dit moet zwaar beboet worden
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

1 reactie op 1