Aanbieding

Twee kiwi's

Dat is een echte kiwi!

© I love French Bullies - Facebook

Facebook-gebruiker plaatst een foto van twee kiwi's: het internet ligt dubbel!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Hebben we te maken met een recordkiwi of een nieuw ras? 

Velen houden van kiwi's - aan de buitenkant groenbruin en harig, van binnen zoet en sappig. En nu hebben we waarschijnlijk het geheim opgelost waar de kleine kiwi's vandaan komen. Dat zou je in ieder geval denken als je deze foto op Facebook ziet.

Viraal: Kleine en grote kiwi

Op het eerste gezicht liggen er twee kiwi's naast elkaar: een mini-kiwi en daarnaast een enorme, sappige mega-kiwi. Beide met een label. Maar wie goed kijkt, ontdekt dat deze vermeende "recordvrucht" een belangrijke twist heeft.

En dat is een... poot! Precies in het midden van de afbeelding, links van de "kiwi".

Dit is eigenlijk geen exotisch fruit, maar eerder de knapperige en behoorlijk harige achterkant van een Franse Bulldog. Neem gewoon een kiwi-etiket en plak het erop, en de grappige optische illusie is klaar.

 

 

Heel Facebook ligt dubbel van het lachen

De gelijkenis tussen de kiwivrucht en Bulldog-achterwerk is zo verbazingwekkend dat bijna 60.000 Facebook-gebruikers erom hebben gelachen. Bovendien is de afbeelding ondertussen meer dan 2.200 keer gedeeld.

Ook de talloze reacties zijn geweldige humor om te lezen. Een gebruiker vindt de gelijkenis van de kiwi's echt verbazingwekkend: "Beide heerlijk en zeer goed voor lichaam en geest". Een ander vraagt: "Waar kan ik Franse Bulldog-zaden kopen?" En in een andere reactie merkt iemand op - versierd met lachende tranen-emoji's: "Eén zou kunnen terugbijten".

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen