Aanbieding

raadsel-wie-de-verzorger-van-de-hond is

Een echte hondenbaan om dit raadsel op te lossen

© genial.guru

Raadsel: wie is in deze afbeelding de verzorger van de hond?

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

8 van de 10 mensen slaagden er niet in dit raadsel op te lossen. Lukt het jou wel, of strand je ook ergens halverwege?

De hond in deze visuele puzzel is de sleutel tot het oplossen ervan, degene die net achter het glas aan de linkerkant zit. In de tekening staan drie mannen aan tafel. Het gaat erom te ontdekken welke van deze drie personen de verzorger van de hond is.

Het lijkt misschien de man te zijn die het boek vasthoudt waarin het woord dog (hond in het Engels) staat. Laat je echter niet misleiden door uiterlijkheden. Het is belangrijk om op elk detail van de illustratie te letten om het juiste antwoord te vinden.

Wie zal het zijn...

Net zoals het hondje geduldig buiten op straat wacht, een zeer onaanbevolen praktijk om verrassingen te voorkomen, hopen we dat je een van degenen bent die de visuele puzzel oplost: 8 van de 10 mensen kunnen de oplossing niet vinden.

Besteed veel aandacht aan alle details van de afbeelding:

reto-visual-quien-es-el-dueño-perro

Wie van de drie? ©genial.guru

Oplossing van de visuele puzzel

Als de aanwijzing niet genoeg was, geen zorgen, dat is normaal. Let op op iets dat honden altijd dragen wanneer ze uitgaan. Laatste poging... Heb je het nu gezien? 

De man in het midden zit bovenop de riem van de hond, van dezelfde kleur als zijn groene halsband. Daarom is hij de persoon op wie de hond buiten wacht. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan elk detail. Was jij een van de mensen die het heeft opgelost?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen