Aanbieding

Familie koopt huis, maar er is een verrassing in de kelder

Een verrassing in de kelder

© Facebook Stray Rescue of St Louis

Man verhuist naar nieuw huis en vindt hond vastgeketend in kelder (video)

Door Emely van Schalkwijk Vertaler | Content writer

Online sinds Bijgewerkt op

Een gezin uit St. Louis, Missouri, koopt een nieuw huis. Maar wanneer ze voor het eerst de deur naar de kelder openen, worden ze geconfronteerd met een afschuwelijke aanblik.

Op de dag dat ze in 2019 hun nieuwe huis betreden, krijgt een gezin de verrassing van hun leven. En toch hebben ze dankzij deze aankoop een leven gered.

Het begint als het gezin langzaam maar zeker in hun nieuwe huis trekt. Alles gaat goed totdat ze besluiten de kelder in te gaan. Daar ontdekken ze een Pitbull die vastgeketend zit tussen zijn uitwerpselen en urine. Voor veel een heftig gezicht. 

Een nieuw leven voor Jumping Bean

Omdat ze niet weten wat ze moeten doen, nemen ze contact op met de organisatie Stray Rescue of St. Louis. Zij moeten de arme hond, die waarschijnlijk al een tijdje in de kelder zit, uit haar benauwde situatie helpen.

"Ik heb een huis gekocht en er zat een pitbull vast in de kelder. Ik weet niet hoe lang hij daar al zit."

Wanneer de redders de pitbull benaderen, toont de hond geen agressie en is hij blij om eindelijk weer buiten in de frisse lucht en vrij te zijn. De hond, die de Engelse hondennaam Jumping Bean heeft gekregen, maakt het relatief goed en is nu veilig bij de dierenbescherming waar goed voor haarwordt gezorgd. Kijk hoe blij de hond is nadat hij uit de kelder is gered.

Kijk hier naar de beelden van de redding:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen