Aanbieding

labrador hond op het strand

De beelden zijn super lief

© ccolasuono6 - TikTok

Labrador hond verliest zijn verzorger uit het oog: hun hereniging ontroert miljoenen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Op TikTok deelde de vrouw een schitterende video van haar hond die op het strand aan het spelen was, totdat hij haar in een keer kwijt was, en toen, paniek!

Onder het pseudoniem @ccolasuono6 op TikTok heeft deze honden(h)ouder onlangs de aandacht van de leden van het sociale netwerk getrokken met een video op het strand. 

Haar hond, een prachtige zandkleurige Labrador, heeft de tijd van zijn leven in het water... tot hij zijn baasje volledig kwijtraakt! 

De dappere hond genaamd Sligo stopt volledig met zijn waterpret en draait zijn hoofd van links naar rechts, en weer terug, in de hoop zijn favoriete mens snel terug te vinden. 

Maar in paniek lijkt hij zich te realiseren dat hij zijn verzorger misschien wel nooit meer zal zien! Totdat...

Hij haar ziet en geen seconde verliest 

Gelukkig! Op de beelden is te zien dat de mooie labrador uiteindelijk de vrouw weer in het oog krijgt en geen moment verspilt om naar haar toe te rennen! 

Bekeken door 6 miljoen mensen, heeft deze video veel reacties van internetgebruikers ontvangen die tussen verdriet over de paar seconden paniek bij Sligo en vreugde over zijn enthousiasme bij het terugvinden van zijn baasje worden verdeeld. 

Veel leden hebben ook de vergelijking gemaakt met dieren die elke zomer worden achtergelaten en op dezelfde manier moeten reageren... Gelukkig was dit moment slechts van korte duur en heeft zijn verzorger geen enkele intentie om hem te verlaten, integendeel! 

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen