Aanbieding

hond met boze blik

Deze hond ziet er niet erg gelukkig uit!

© @Tykesha Cherry - Facebook

Op de terugweg van de trimsalon kijkt haar hond haar vreemd aan: wat een vergissing!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De nachtmerrie van deze honden(h)ouder begon toen ze haar hond ophaalde bij de trimsalon. Gelukkig loste het probleem zich vanzelf weer op.

Tykesha Cherry is de verzorger van Lucky, een 10 maanden oude Maltese puppy, die door een menselijke fout de schrik van zijn leven kreeg.

In januari 2022 nam Tykesha haar hond mee naar een trimsalon in Virginia, Verenigde Staten, om haar te laten trimmen. Maar wat begon als iets onschuldigs, werd uiteindelijk een nachtmerrie, want toen de vrouw terugkwam om Lucky te halen, maakte ze een grote fout.

Wie van de twee?

De vrouw arriveerde bij de receptie van de salon en vertelde de receptioniste dat ze Lucky kwam ophalen. De receptionist drong echter verschillende keren aan op een hond genaamd Bentley.

'Lucky of Bentley, welke is van jou?' herhaalde hij.

Toen de receptioniste de hond ging halen, nam ze juist de verkeerde viervoeter mee. Tykesha, die bezig was bij de kassa, besefte toen niet dat de hond die ze mee naar huis zou nemen niet die van haar is.

Vreemd gedrag

Toen ze de hond in de auto zette, merkte ze dat de viervoeter zich vreemd gedroeg en er anders uitzag dan normaal, wat volgens haar kwam door de frisse nieuwe look.

Toen ze echter zag dat haar hond niet zo aanhankelijk was als gewoonlijk en niet reageerde als ze werd geroepen, schrok ze meteen. Onmiddellijk maakte ze een foto van de hond en deelde die op Facebook, waarbij ze zei hoe bang ze was en, nog belangrijker, hoe bezorgd ze was dat ze niet wist waar haar hond Lucky zou kunnen zijn.

Ze keerde toen terug naar de hondensalon en het personeel realiseerde zich dat ze een fout had gemaakt door haar de Bentley te geven in plaats van Lucky.

Tykesha voelde zich meteen beter toen ze haar hond weer zag, maar ze aarzelde niet om haar ongemak op sociale media te delen en alle informatie over de trimsalon in kwestie te geven om haar toekomstige klanten te waarschuwen voor de fouten die deze medewerkers zouden kunnen maken.

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen