Aanbieding

verlaten hond in een asiel
© Humans and Animals United / Instagram.com

De zieligste asielhond verandert onherkenbaar wanneer iemand hem eindelijk liefde toont (video)

De redactie

Online sinds

Hoewel Oscar pas twee jaar oud is, hebben levenservaringen hem veel ouder doen lijken. De snuit van deze hond is zo triest.

Oscar heeft zijn hele leven in een asiel doorgebracht. Gelukkig besloot het lot hem eindelijk toe te lachen.

Achtergelaten 

Oscar heeft geen gemakkelijk leven gehad. Toen hij nog geen jaar oud was, kwam hij terecht bij Miami-Dade Animal Services - een van de dierenasielen in Miami (VS). Hij was vies en had een geïnfecteerde wond in zijn nek. De vrijwilligers hebben hem verbonden en gewassen.

En daarna begonnen ze met het zoeken naar een liefdevol thuis voor de viervoeter.

Maanden gingen voorbij en niemand kwam Oscar ophalen. De uitdrukking op de snuit van de hond werd steeds droeviger. Het dier verloor de hoop dat iemand van hem zou houden.

Een nieuw leven

De Miami-Dade Animal Services faciliteit was overvol. Het personeel van het asiel moest een nieuwe plek vinden voor de viervoeter. Toen kreeg de hond hulp van Humans and Animals United, wiens vrijwilligers een pleeggezin voor hem vonden.

Kijk hier naar de beelden:

Oscar wist dat er iets goeds stond te gebeuren. Hij was zo gelukkig! De glimlach ging niet van zijn snuit.De viervoeter had echter behandeling nodig - zijn gebit was er vreselijk aan toe. Gelukkig kwam hij onder de hoede van een arts die zijn gebit onder handen nam.

Op zoek naar een thuis voor altijd

Oscar verblijft nog steeds in een tijdelijk huis. 

De hond werkt samen met een dierentrainer die hem traint en leert luisteren. We hopen dat deze lieverd snel een liefdevolle familie zal vinden. 

"Hij verdient een goed thuis. Iemand die hem veel liefde geeft en hem helpt zijn trauma te genezen. Iemand die hem een veilig gevoel geeft," - vertelde Rosa Fond, oprichter van Humans and Animals United, aan de website The Dodo.

We duimen voor je Oscar!

Ander nieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen