Aanbieding

trieste hond met puppy's

De moederhond smeekt om hulp

© Animal Rescue - YouTube

Moederhond kijkt voorbijgangers huilend aan en smeekt om hulp voor puppy's: een hartverscheurende video

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Ze vonden een moeder in het veld met haar welpen die roerloos op het gras bleven liggen. Een hartverscheurend verhaal.

Een van de maatregelen om het achterlaten van dieren in verschillende landen tegen te gaan, is de castratie van honden en katten. Soms gebeurt het echter dat de zwerfvrouwtjes ofwel in de steek zijn gelaten alleen omdat ze zwanger zijn geworden, of ze zijn op straat zwanger geworden.

De moederhond in dit verhaal is een voorbeeld van deze situatie. Ze vonden haar op een veldje met haar puppy's. Ze huilde en huilde tegen de mensen die haar pad kruisten en smeekte met haar tranen om hulp: haar puppy's bewogen nauwelijks.

De pups schreeuwden het uit van de pijn

Hun redders brachten de puppies onmiddellijk naar de dierenarts, de parasieten aten letterlijk een van de pup's op. De puppy had vreselijke pijn en stond op het punt te sterven, volgens de Animal Rescue-video op haar YouTube-kanaal.

Bij de dierenarts gilde de puppy van de pijn en de dierenarts stelde vast dat ze erg zwak was. Een operatie was noodzakelijk, zodat Lara, zoals de pup wordt genoemd, haar leven kon voortzetten als een leuke en gelukkige jonge hond.

"Heel erg bedankt voor het redden, verzorgen en goed behandelen van de honden", zeggen veel reacties op de video, die meer dan een miljoen keer is bekeken. "Wat een geluk dat zij onderweg geweldige mensen ontmoette met een enorme ziel en een warm hart."

Niet de andere kant op kijken kan een leven redden, blijkt ook nu weer.

Bekijk hier de video:

Ook interessant:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen