Aanbieding

Vrouw en Rottweiler

De video kreeg enorm veel likes

© Gangrottie / TikTok

Vrouw doet alsof Rottweiler haar heeft gebeten: de reactie van de hond is super schattig (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een vrouw wilde zien hoe haar hond zou reageren als ze net deed alsof ze gebeten zou zijn, de video is bijna 2,5 miljoen keer bekeken

Als je nog nooit een Rottweiler van dichtbij hebt ontmoet zou je in eerste instantie denken dat het een intimiderend ras is en niet direct een knuffelig en aanhankelijk ras. Ondanks hun stoere uiterlijk hebben Rottweilers echter een bijzonder zachte kant. Dat bewijst de volgende video wel. 

Populair en schattig

Met 1,9 miljoen abonnees is 'gangrottie' een enorm populair account op TikTok. Het staat vol met video's die laten zien hoe het is om te leven met drie lieve Rottweilers.
In een van de video's, die bijna 200.000 likes heeft, besluit de verzorger één van haar Rottweilers op de proef te stellen.
Ze begint met de hond te spelen, haar hand rond zijn gezicht te bewegen en met zijn neus te wiebelen. De hond speelt vrolijk mee en grijpt uiteindelijk haar hand met zijn bek. De vrouw kijkt plotseling naar de hond en verzucht zich. Met een droevig klinkende stem vertelt ze de hond dat hij haar heeft gebeten (wat dus niet zo is).

Lees alles over het ras: de Rottweiler

Sorry!

De arme viervoeter kijkt geschokt door de reactie van de vrouw en is diepbedroefd dat ze haar misschien pijn heeft gedaan. De hond realiseert zich niet dat haar baasje alleen maar deed alsof.
De hond opent de hand van de vrouw met de neus en likt haar handpalm, duidelijk een teken van een welgemeend excuses. De vrouw glimlacht en kust de hond op de wang, zodat de hond weet dat alles vergeven is.

Bekijk onderstaand de schattige video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen