Aanbieding

Hand opent deur

De politie werd meteen ter plaatse geroepen.

© Business stock / Shutterstock

Deurwaarder gaat badkamer van appartement binnen, wat hij daar aantreft laat hem verbijsterd achter

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

In Frankrijk deed een gerechtsdeurwaarder een huiveringwekkende ontdekking in de badkamer van een appartement waar enkele weken eerder de huurder toegang toe is ontnomen, omdat die zijn huur niet meer betaalde.

De deurwaarder ging naar het appartement in Seine-Sant-Denis voor een incasso, maar schrok zich een ongeluk toen hij ontdekte dat een hond daar al wekenlang in steek was gelaten. De 4-jarige Amerikaanse Bulldog verkeerde in zeer slechte toestand, en had al enkele weken geen eten of drinken meer gehad. Volgens Anne-Claire Chauvancy van Action Protection Animale, geciteerd door de Franse krant Le Parisien, is de hond 3 weken alleen geweest, opgesloten in een badkamer. De politie werd meteen ter plaatse geroepen.

Verzorger in hechtenis

Nadat Weedy was achtergelaten, werd zijn "verzorger" in hechtenis genomen. Vereniging Action Protection Animale besloot het dier, dat toen nog maar tien kilo woog in plaats van de dertig die het zou moeten zijn, onder haar hoede te nemen.

Helaas was Weedy's lichaam, ondanks de toegewijde zorg die hij kreeg van het personeel van de dierenarts, te zwak en is hij overleden.

RIP Weedy.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen