Aanbieding

Pyreneeën mix puppy met twee poten

Het leven van deze pup kan eindelijk beginnen

© The Dog Rescuers Inc. - Facebook

In beeld: tweepotige pup krijgt prothese en zijn leven verandert voorgoed!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De meeste mensen zouden een tweepotige hond geen kans geven, maar deze kleine pup is gelukkig in de juiste handen beland. 

Ongeveer 5 jaar geleden werd The Dog Rescuers Inc gebeld over een puppy die in een zak was gevonden en in de vuilnisbak was gedumpt. 

Redders namen de arme pup onmiddellijk onder hun hoede en realiseerden zich al snel waarom de hond in de steek was gelaten. De pup had een aangeboren afwijking en miste zijn twee voorpoten. 

Een tweebenige hond helpen weer te lopen

De redders in nood besloten de hond te behandelen zoals elke andere hond die ze tegenkwamen. Ze noemden hem Cupido, op basis van zijn hartvormige neus en de tijd van het jaar. 

Vervolgens kwamen ze in contact met Pawsability, een bedrijf dat op maat gemaakte rolstoelen voor huisdieren maakt. Binnen een paar weken was Cupido voorzien van zijn allereerste wielen!

Iedere hond verdient een kans

Sindsdien is Cupido geadopteerd in een liefdevol huis. Dankzij zijn wielen kan hij alles doen wat zijn soortgenoten ook doen. Zichzelf onderdompelen in een meer, door besneeuwde velden rennen en heel erg blij worden wanneer hij zijn favoriete mensen weer ziet!

Velen zouden een hond als hij opgeven, maar dit verhaal bewijst dat er hoop is op een gelukkig leven voor elke hond, zolang ze maar de kans krijgen!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen