Aanbieding

een witte hond is zoek
© Imgur

Hond is kwijt: als je ziet waar ze hem gevonden hebben kun je niet stoppen met lachen!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Als je je hond uit het oog verliest, doe je er alles aan om hem te vinden, maar soms hoef je niet ver te zoeken

Je trouwe viervoeter verliezen is altijd vervelend. Stress slaat al snel toe en je hoopt 'm natuurlijk zo snel mogelijk terug te vinden.
Gelukkig loopt het vaak goed af, zoals ook dit verhaal uit 2018.

Een buitengewone ontmoeting

Het begint allemaal wanneer een man een hond ontmoet die overduidelijk alleen en verdwaald is. Net als ieder ander is zijn eerste instinct om een ​​beetje rond te kijken om er zeker van te zijn dat de verzorger van de hond niet in de buurt is, maar er lijkt niemand te zijn. Ondertussen verliest hij de hond weer uit het oog.

Niet veel later ziet hij een man die op zoek lijkt te zijn naar een hond. De man geeft aan een grote witte hond te zoeken. Qua omschrijving lijkt de hond erg op de hond die de man net zag. 

"De man gaf aan ontzettend blij te zijn dat ik de hond zojuist had gezien en dus hopelijk zodoende snel herenigd kon worden met de hond", zo schreef de man op Reddit.

Een geestig moment

De man had ondertussen een bord opgetogen met daarop een afbeelding van de witte hond die vermist was. Ondertussen ging de man verder op zoek naar de hond, maar dan gebeurt er iets hilarisch. Zou de hond het bord hebben gezien en gedacht, hey, daar lijk ik erg op, dus laat ik hier maar gaan zitten? Het zorgt voor veel hilariteit op Reddit.


Gelukkig een verhaal van een vermiste hond die wordt gevonden eindigt met veel gelach.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen