Aanbieding

Kind en puppy

We kunnen wel stellen dat het een ontmoeting vol emoties is!

© Anna Pasichnyk / Shutterstock

Jongentje ontdekt puppy in zijn huis: zijn reactie fascineert 6 miljoen mensen... (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het Pubity-account publiceerde op 28 juni een video die door duizenden mensen met een glimlach en een traan werd bekeken.

Jongetje is in tranen

De video op Instagram is in slechts 24 uur meer dan 6 miljoen keer bekeken. De video begon echter niet zo vrolijk. In het begin van de video zie je een jongen van 4-jaar oud die helemaal in tranen is. Natuurlijk vraagt iedereen zich af waarom. 

Het bijschrift van de video brengt ons snel een antwoord: "Mijn kleine broertje is doodsbang voor onze nieuwe pup". We kunnen niet anders dan geïntrigeerd zijn door de inmiddels beroemde puppy die we in het begin van de video nog niet zien. Uiteindelijk draait de camera naar de pup, en kunnen we niet anders dan in lachen uitbarsten.

Een schattig klein hondje

In plaats van een grote hond te zien die mogelijk indruk heeft gemaakt op de kleine jongen, zien we een baby Chihuahua die zijn hoofd naar één kant kantelt, zeer verrast door de reactie van zijn kleine nieuwe menselijke broertje. De kleine Chihuahua kwispelt vriendelijk met zijn staart en we kunnen zien dat hij maar een verlangen heeft: geknuffeld worden.

De meeste internetgebruikers hebben er vertrouwen in dat het goed komt. In de comments valt te lezen: "Ze worden binnenkort beste vrienden", "De hond lijkt zich af te vragen wat hij kan doen om de kleine te kalmeren". . Een ander zegt:  "Na dit moment van schrik weet ik zeker dat ze onafscheidelijk zullen zijn". 

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat het goed komt tussen de twee! En jij? 

Bekijk hier de video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen