Aanbieding

baby en hond

Filmpjes van baby's en honden, kun je nooit genoeg van krijgen

© Swift Family / Youtube

Kleine baby probeert vol overgave naar Labrador te kruipen: de reactie van de hond is super schattig (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Vanaf het eerste moment bloeide er een mooie relatie op tussen de baby en de hond met een groot hart!

Volste vertrouwen

Toen Harper werd geboren, wisten Amanda en Don Swift meteen dat hun dochtertje verwelkomd zou worden door Savannah, hun 8-jarige Labrador Retriever. Het in Atlanta woonachtige stel heeft Savannah opgevoed sinds ze 10 weken oud was. Het moge duidelijk zijn dat ze haar goed kennen en het volste vertrouwen in haar hebben. 

Als een tweede moeder

En toch ging alles nog beter dan ze zich hadden kunnen voorstellen. Inderdaad, naarmate Harper groeit, gedraagt Savannah zich als een tweede moeder voor haar. Ze toont dus grote waakzaamheid bij de geringste handeling of gebaar van de baby, zodat ze zeker weet dat de baby altijd veilig is. 

Verheugd op de vooruitgang

In de video zien je hoe de 6 maanden oude Harper leert kruipen. Savannah ziet dat de baby een duwtje nodig heeft en moedigt de baby voorzichtig aan. Genoeg om Harper te laten lachen die ondertussen naar Savannah probeert te kruipen. Een moment dat de hele familie verraste en mede mogelijk werd gemaakt door de hulp en motivatie van de hond. Bovendien lijkt Savannah zelf ook verheugd met de vooruitgang van het kleine meisje. Ze beloont de baby met een lik op haar neus, waardoor iedereen weer in lachen uitbarst. 

Kijk hier naar de schattige beelden:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen