Aanbieding

Labrador en eieren
© @1StevieKilner Twitter

Labrador pikt eieren van tafel en probeert onschuldig te lijken: je kunt niet stoppen met lachen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Waarschijnlijk hebben jullie je vaak afgevraagd waarom jullie hond eten van de tafel steelt. Heeft hij honger? Probeert hij aandacht te trekken? Bekijk de video van deze labrador die een perfecte diefstal probeert te plegen, maar vergat een ontsnappingsplan te maken!

De verzorger van deze schattige Labrador liet twee eieren op een bord achter en verliet de keuken. Hij had niet verwacht dat wanneer hij terugkwam, het bord leeg zou zijn!

Zoals ze zeggen: de gelegenheid maakt de dief. De hond rende de keuken in, pakte de eieren van het bord, maar hij kon niet snel genoeg wegkomen. Voordat hij het doorhad, was de eigenaar terug, en de verlegen hond, zonder een beter plan, stopte snel zijn buit in zijn... wangen.

Voor de eigenaar was de verstopplek duidelijk, maar hij besloot nog even te plagen met de boef. "Hmm... Ik legde net twee eieren hier neer. Weet je niet wat ermee is gebeurd?"

De hond keek hem alleen maar onschuldig aan, alsof hij niet wist waar het over ging.

Helaas kon hij de buit niet langer in zijn bek houden. Oeps!

Hoewel de labrador een smadelijke nederlaag leed, ging zijn diefstalpoging viraal op internet. De video is meer dan 8 miljoen keer bekeken.

Kijk hier naar de grappige beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen