Aanbieding

Husky en ktiten

Reuzen-husky maakt kennis met kitten en dat gaat zeer snel!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Voor een huisdier is het vaak niet makkelijk als er een tweede dier bij komt in huis. Dat is ook het geval bij deze hond en kitten.  

Wanneer een nieuw huisdier aan het gezin wordt toegevoegd, is het eerste contact met andere huisdieren altijd spannend. Zeker bij honden en katten is het erg belangrijk om ze goed aan elkaar voor te stellen. Dat geldt ook voor deze husky en de kleine kitten.

Husky's hebben een sterk jachtinstinct. Dit kan het leven met andere dieren, en vooral katten, erg moeilijk maken. Het gedrag is natuurlijk altijd afhankelijk van de individuele karakters van de dieren en hun opvoeding. 

Schattige Husky-kitten video

Deze familie regelt dat hond en kat elkaar in alle rust kunnen leren kennen en besnuffelen. De reus en de kleine kitten lijken elkaar vanaf het eerste moment aardig te vinden. Ze benaderen elkaar al vrij snel, zo blijkt uit de video. 

De Siberische Husky snuffelt nieuwsgierig aan de kat en wanneer de kitten weg wil rennen blokkeert de grote hond de weg. Het begin van een prachtige vriendschap. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen