Aanbieding

Twee honden spelen samen

In Vlaanderen kun je een privéweide reserveren voor jou en jouw hond

© Bark_Park_ / Facebook

De oplossing voor mot met andere honden: losloopgebied op reservering!

Door Maya van Tol Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Er is geen tekort aan losloopgebieden voor honden. Maar wat doe je als jouw rakker geen sociaal dier is? Waar kan jouw hond ongestoord spelen? België heeft de oplossing!

Sommigen meer dan andere, maar alle honden hebben lichaamsbeweging nodig. Dit helpt hen om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Er kunnen verschillende redenenen zijn waarom een openbaar park of losloopgebied voor jouw hond geen goede optie is. Sommige honden lopen weg, en andere honden kunnen niet loslopen in het bijzijn van andere viervoeters omdat ze angstig of agressief raken. 

Hanne en Dieter hebben de oplossing!

De Vlaamse Hanne Tweepenninckx en Dieter Vanden Borre zochten een plek waar ze ongestoord hun honden los konden laten lopen - in rust, zonder gedoe met andere honden, en zonder het risico dat ze weglopen. Deze was er niet, dus openden ze Bark Park - een privé hondenweide, waar alles draait om jouw viervoeter!

Een hondenweide, maar dan anders

De hondenweide is gelegen in Wezemaal (Rotselaar), Vlaanderen en is voorzien van een omheining van 1,60 m hoog. Hierdoor kun je zorgenloos de riem van je hond loskoppelen. Jouw wilde vietvoeter kan hier vrij rondrennen, spelen en zelfs zwemmen in de mooie zwemvijver, terwijl jij zorgenloos kan genieten van de natuur en het weer aan de picknicktafel. 

Je komt dit park alleen binnen met een reservering. Het Bark Park is binnen dit tijdsslot dan ook 100% voor jou en je hond(en). Dit privé losloopgebied is ervoor gemaakt om jouw hond vrij rond te laten rennen, snuffelen, zwemmen en ontdekken - zonder gestoord te worden door andere honden. Dit maakt het Bark Park een geweldig speelparadijs voor iedere hond die niet gek is op soortgenoten - of het nou komt door angst of agressie.  

Een groot succes

Volgens oprichters van Bark Park, Dieter en Hanne, is Wezemaal de ideale plek. “Heel rustig, midden in de natuur, en er is elektriciteit waardoor we een pomp in de natuurlijke vijver kunnen installeren en het grondwater ervoor zorgt dat het water ververst wordt. En de fontein brengt circulatie,” verteld Hanne aan Nieuwsblad.be.

Bij hondenverzorgers valt het park ook in de smaak. Al vanaf de opening trekt Bark Park veel belangstelling, zelfs van ver. Ook uit Nederland worden er reserveringen gemaakt. 

Hanne en Dieter zijn inmiddels op zoek naar meer locaties voor privé uitloopweides voor honden. 

Reserveren in dit privé speelparadijs voor honden kan via de website van het Belgische initiatief en gaat per half uur. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen