Aanbieding

De hond omhelst zijn redder
© Victorii Watkins-Killebrew

Een achtergelaten hond bedankt zijn redder voor de hulp: de beelden zijn aangrijpend

Door Kaami Kanje

Online sinds

Eindelijk lachte het geluk deze arme stakker toe.

Een Amerikaanse Bulldog-mix rende door de straten van de stad Copperas Cove in Texas op zoek naar iemand die hem kon helpen.

Verlaten

Arme hond zwierf door de straten van Texas op zoek naar hulp. Gelukkig vonden medewerkers van Copperas Cove Animal Control hem en brachten hem naar hun faciliteit.

Toen hij op een veilige plek was, was hij dolgelukkig. Het rende meteen naar zijn redder, Tamara Hall, om haar te omhelzen.

pies przytula człowieka
©Victorii Watkins-Killebrew

Al snel werd ontdekt dat de hond, genaamd Mr. Snufflufugus, dol is op knuffelen.

"Hij houdt van knuffelen! Als je maar op de grond zit, komt hij meteen naar je toe om op je schoot te springen en je te omhelzen. En dan kijkt hij je aan met die schattige oogjes", vertelde Hall aan "The Dodo".

Hij zoekt een thuis

Als hij niet bezig is met knuffelen met zijn menselijke vrienden, geniet Mr. Snufflufugus ervan om snel door de buurt te wandelen. Maar de medewerkers van Copperas Cove Animal Control laten weten dat zijn favoriete bezigheid toch echt loungen op de bank is.

 

 

De foto van de hond die Tamara Hall knuffelt, werd al snel een hit op internet. Hierdoor zijn veel mensen geïnteresseerd geraakt in het adopteren van het dier.

We hopen dat Mr. Snufflufugus binnenkort zijn geliefde familie zal vinden.

Waarschijnlijk woont Mr. Snufflufugus iets te ver weg voor je om te redden, maar wist je dat er super veel honden zijn die een huis zoeken en liefde nodig hebben? Ook jij kunt een hond redden! 

Is jouw hond meer verlegen of juist avontuurlijk? Doe de test!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen