Aanbieding

Zwarte hond met krullend haar op de oren
© Twisted_NaeNae - Reddit

Man haalt hond op bij trimsalon en kan niet stoppen met lachen als hij hem ziet

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Ooit wel eens meegemaakt dat je naar de kapper ging en daar vertrok met een kapsel waar je totaal niet tevreden over was? Dat overkwam ook Henry, de hond. 

Naar de kapper gaan is vaak een avontuur op zich, maar hetzelfde geldt voor honden als ze naar de trimsalon gaan. Op Reddit deelde een gebruiker met de bijnaam "Twisted_NaeNae" zijn recente ervaring bij de trimsalon met zijn hond genaamd Henry.

Een hond met een wel heel interessante nieuwe coupe

Toen "Twisted_NaeNae" zijn hond afzette bij de trimsalon, had hij zo'n resultaat natuurlijk niet verwacht. De professional besloot Henry een wat andere coupe te geven dan normaal, omdat hij een oudere hond is die er iets te braaf uitzag naar zijn smaak.

Toen Henry's verzorger terugkwam om zijn hond op te halen, kon hij niet anders dan in lachen uitbarsten vanwege het nieuwe kapsel van zijn hond. Hij besloot het vervolgens te delen op sociale media om dit hilarische kapsel met de wereld te delen.

 

En de foto werd een groot succes, zo blijkt uit de vele reacties. "We vinden Henry nog steeds knap hoor, maar hij zal even geduld moeten hebben om zijn vacht moeten laten groeien", zo luidt een van de vele reacties.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen