Aanbieding

Aanval van een pitbull

Aanval pitbull

© MetDaan Tips / Facebook.com

Pitbull valt kat aan, waarna de verzorger van de kat op de hond springt en het diertje redt! (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De enorme moed van deze man heeft het leven van zijn kat gered.

De beveiligingscamera-opname waarop te zien is hoe een man zijn kat verdedigt tegen de aanval van een Pitbull, is binnen een maand door meer dan 125 miljoen mensen bekeken. Zijn toewijding aan de kat verrast en ontroert.

Dramatische aanval van een Pitbull

Na de video zien we een fragment van de aanval. De man rent naar de hond toe en begint hem weg te trekken van iets wat op de grond ligt. We realiseren ons al snel dat het een kat is. De man probeert de hond weg te trekken van het slachtoffer en hem een halve meter verderop te duwen, maar de hond geeft niet op. Je kunt zien dat hij richting de kat op de grond wil komen.

Ondanks dat de bijtkracht van de Pitbull ongeveer 25 kilogram per vierkante centimeter is (dus ongeveer 6 cm²), aarzelt de man niet en riskeert hij een aanval van de hond om de kat te beschermen. Hij is standvastig en blijft de hond wegduwen, ook al probeert deze meerdere keren aan te vallen, tot de hond uiteindelijk opgeeft.

Om zo te reageren, moet je echt dapper zijn. Veel internetgebruikers die de opname hebben bekeken, benadrukken de moed van de man. "Gelukkig was de hond meer geïnteresseerd in het aanvallen van de kat dan in de man," merkt een van de toeschouwers op.

Het is goed dat het hele verhaal voor iedereen goed is afgelopen, en de man kon laten zien dat hij geen angst toonde en met zijn houding aan de hond kon laten zien dat hij sterker was in dit duo. Anders had de situatie veel slechter kunnen aflopen.

Kijk hier naar de video die al miljoenen keren is bekeken:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen