Aanbieding

Pitbull kijkt uit het raam

De oude hond gaat helemaal in het moment op

© April Kramer / enecom.info

Pitbull zit in de auto: niemand vermoedt dat het zijn laatste ritje zal zijn

Door Mae White

Online sinds

De hond houdt haar neus uit het raam en geniet van het briesje. Een ontroerend moment, maar helaas is dat moment veel te snel voorbij.

De ongelooflijk intieme band die zich in de loop der jaren ontwikkelt tussen een hond en zijn mens is een van de mooiste dingen op deze wereld. Het is echter des te pijnlijker als je afscheid moet nemen.

Voor April Kramer uit de Amerikaanse staat Florida liggen vreugde en diep verdriet daarom heel dicht bij elkaar tijdens deze autorit met haar pitbullhond Libra. Een reis waar de 15-jarige hond duidelijk van geniet.

Pitbull teefje geniet van de wind

April deed het autoraam omlaag op weg naar de dierenarts, omdat ze weet hoe dol de pitbull op autorijden is. Het allerleukste is om haar neus in de wind te houden en alle interessante geuren op te snuiven. 

De oude hond sluit haar ogen en geniet met volle teugen van het moment. Het is bijna alsof ze weet dat dit de allerlaatste keer voor haar zal zijn.

De diagnose is schokkend

Toen ze acht jaar oud was, kreeg April haar de lieve pitbullpup cadeau. In de loop der jaren groeide de hond uit tot een belangrijke steun tijdens haar tienerjaren en haar jonge volwassen leven. Libra was er altijd voor haar als ze zich down voelde.

In dat opzicht was het niet meer dan normaal dat haar verzorger er ook voor haar oude hond was toen haar gezondheid verslechterde. Toch was de diagnose in 2015 een absolute schok: Libra heeft meerdere kankergezwellen, haar tijd raakt op.

Een geschenk van liefde

Om hun geliefde hond nog meer pijn te besparen, neemt de familie een triest besluit. Maar voordat het zover is, wil April haar Libra nog één keer haar eeuwige liefde tonen en rijdt ze haar zelf naar de dierenarts.

Tijdens deze laatste reis samen vindt dit ongelooflijk intense moment plaats. April heeft haar hond nog één keer een waar geluksmoment kunnen geven. En aan het gezicht van de oude hond is duidelijk te zien: het is haar gelukt.

Ook interessant:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen