Aanbieding

Postbode en hond

Precies de juiste reactie

© Screenshot Youtube / Michael Collins

Postbode stiekem gefilmd terwijl hij knuffelt met Duitse Herder: video gaat viraal!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een postbode weet niet dat hij gefilmd wordt terwijl hij zich naar een enorme herdershond begeeft. Wat er dan gebeurt, heeft duizenden Facebookgebruikers over de hele wereld geraakt.

Sommige hondenrassen hebben een slechtere reputatie dan andere. Dat geldt ook voor de Duitse Herdershond, want zijn imposante gestalte maakt veel mensen bang voor de hond. Maar je moet niet altijd afgaan op het uiterlijk.

Een postbode met een groot hart

Michael Collins woont al enkele jaren samen met zijn Duitse Herdershond Kyza in Nieuw-Zeeland. Veel mensen zijn bang voor de grote hond en steken liever de straat over als ze hem tegenkomen. Wat ze echter niet weten is dat Kyza eigenlijk een grote knuffelbeer is die graag bij anderen is en bijna nooit blaft.

Op een dag is Michael Collins getuige van een verrassende vertoning voor zijn raam.

Steve, de postbode in de buurt, maakt zijn dagelijkse ronde. Hoewel hij aanvankelijk sceptisch was over Kyza, duurde het niet lang voordat ze een gemeenschappelijk ritueel vonden.

Elke keer als Steve de post brengt, maakt hij gebruik van de gelegenheid om een beetje met Kyza te knuffelen. Maar dat is nog niet alles! Zelfs als Steve geen post heeft voor Michael, neemt hij de tijd om Kyza te begroeten. En Kyza loopt ook naar hem toe zodra ze de postbode hoort aankomen. Ze hebben een echte vriendschap gesloten.

Video gaat de wereld over

Om Steve te bedanken, heeft Michael Collins een video van Steve en Kyza op Facebook geplaatst. Michael vindt het geweldig dat de postbode altijd zo vriendelijk is tegen zijn hond en zelfs de tijd neemt om van zijn fiets af te stappen om Kyza te begroeten.

En Michael Collins is duidelijk niet de enige die van deze scène geniet. Sinds de video op Facebook te zien is, is deze meer dan 6 miljoen keer bekeken. Een prachtig resultaat!

Kijk hier naar de video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen