Aanbieding

Vrouw die zich vastklampt aan motorkap van witte auto
© Sky News - Facebook

Vrouw klampt zich vast aan een rijdende auto: voorbijgangers snakken naar adem (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De vrouw deed alles wat ze kon en riskeerde haar leven om haar Franse Bulldog te beschermen tegen de dieven.

Ali Zacharias gaat uit pure wanhoop recht voor de witte auto staan om te voorkomen dat hij wegrijdt. Maar wat er dan gebeurt, had ze zeker niet verwacht.

Want de auto start en plotseling ligt de vrouw dwars op de motorkap. Wanhopig houdt ze zich vast om niet te vallen - net als in een Hollywoodfilm. Allemaal vanwege Onyx, haar Franse Bulldog!

Dognapping in Los Angeles

Hondenverzorgster Ali stopte eind januari na een winkeltocht bij een café met haar Franse Bulldog Onyx om iets te eten. Onyx is een waardevolle hond, met speciale vlekken op zijn vacht en twee verschillend gekleurde ogen.

En het lijkt erop dat anderen dat ook hebben opgemerkt. Want plotseling komt er een vreemde vrouw op hen af, pakt onverwachts de riem van de Bulldog en ontvoert hem!

Ali Zacharias achtervolgt de wegrennende dievegge dwars door het stadscentrum. Uiteindelijk ziet ze hoe ze in een witte auto stapt, waar al drie andere personen in zitten.

De verzorgster probeert de daders tegen te houden

De hondenverzorgster gaat waarschuwend voor de auto staan, in de hoop dat de ontvoerders zullen toegeven en haar Onyx teruggeven. In plaats daarvan begint de auto te rijden en scheurt vervolgens met hoge snelheid door Los Angeles - met Ali op de motorkap.

Een voorbijganger filmt zelfs de gewaagde stunt van Onyx' verzorgster, de video gaat viraal.

Uiteindelijk moet Ali loslaten om haar eigen leven te redden. Gelukkig liep ze slechts lichte verwondingen op. Bijzonder tragisch voor de hondenverzorgster: sindsdien ontbreekt elk spoor van haar ontvoerde lieveling. Ondanks dat ze zelfs een beloning heeft uitgeloofd voor de terugkeer van Onyx.

Kijk hier naar de schokkende video:

Nog geen enkel spoor van Onyx

Ook de politie van Los Angeles is sindsdien op zoek naar de Franse Bulldog. Er was al een kleine doorbraak: doordat de video van het incident viraal is gegaan, zijn er aanwijzingen binnengekomen over de ontvoerders. De dievegge lijkt zelfs al geïdentificeerd te zijn. 

Maar er is nog steeds geen enkel spoor van Onyx. Ali Zacharias vreest dat hij mogelijk al verkocht is.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen