Aanbieding

Portret Golden Retriever hond

De Golden Retriever heeft verwarring gezaaid maar ook een verrassing veroorzaakt

© Metz Eric / Shutterstock

Hondenbezitter wint loterijprijs nadat haar Golden Retriever in het winnende ticket beet

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze Golden Retriever heeft een klein foutje gemaakt, maar het was moeilijk om boos op hem te blijven.

Op 15 februari liep een jonge vrouw genaamd Lin met haar Golden Retriever toen het dier besloot om wat capriolen uit te halen.

Tijdens een rustige wandeling besloot de hond de winkel in te lopen zonder te wachten op toestemming van zijn verzorgster en trok hij de riem uit haar handen. Terwijl ze hem volgde om hem terug te krijgen, ontdekte ze dat het een winkel was voor gokspellen en werd haar al snel verteld dat haar huisdier een kraslot had beschadigd door erin te bijten.

Lin moest teleurgesteld het beschadigde kraslot kopen om de schade te vergoeden. Maar haar teleurstelling zou niet lang duren!

Een winnend lot 

Nu Lin dat kraslot had gekocht, hoefde ze alleen nog maar de inhoud te controleren. Tot haar grote verbazing had haar hond een winnend lot gekozen! Volgens het UPI (United Press International) heeft de verzorgster van het dier ongeveer 130 euro gewonnen en kon het nauwelijks geloven: ze had nog nooit zo'n groot bedrag gewonnen met een kraslot!

De volgende dag wilde ze controleren of haar hond echt geluk bracht en besloot ze, deze keer vrijwillig, een nieuw lot te kopen en haar Golden Retriever het kostbare papier te laten kiezen. Helaas, hoewel het ticket opnieuw winnend was, was het bedrag slechts ongeveer 4 euro.

Niet haatdragend, besloot ze echter dit geld te gebruiken om haar trouwe metgezel te belonen door hem lekkernijen te kopen om hem blij te maken.

Het is afwachten of de hond de volgende keer weer een winnende impuls zal hebben!

Bron: People.com

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen