Aanbieding

hond en knolraap
© New York Post Lifestyle / Facebook.com

Hond extreem teleurgesteld na het proeven van een stuk raap: hij maakt 8 miljoen mensen aan het lachen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Eerst grote vreugde en dan enorme teleurstelling. De uitdrukking op het gezicht van de hond is om te gieren!

Honden zijn enorme lekkerbekken. Ze zijn geïnteresseerd in alles wat hun verzorgers in hun handen hebben. Veel honden verschijnen meteen in de buurt zodra ze zien dat hun verzorgster iets eetbaars heeft, en vragen om een stukje.

"Mag ik alsjeblieft een stukje!"

Ook de verzorgster van deze hond kon de droevige ogen en smeekbede van haar viervoeter niet weerstaan. Maar wat de hond niet weet, is dat het lekkernijtje dat zijn verzorgster in haar hand houdt, helemaal niet lekker is! Het is een stukje knolraap!

Eerst de smekende blik, het kwispelende staartje wanneer de hond denkt dat hij een lekker hapje zal krijgen, en dan... enorme teleurstelling. Twee hapjes waren genoeg om de hond te laten beseffen dat het stukje raap dat zijn verzorgster hem gaf, ronduit walgelijk is. 

"Wat voor smerigs is dit?!"

Met een blik vol verwijt kijkt hij naar zijn verzorgster en zegt: "Wat heb je me gegeven, dit is walgelijk!" Zijn teleurstelling is echt enorm, wat meer dan 8 miljoen mensen vermaakt.

"Oh, hij is zo'n heer dat hij de raap niet uitspuugt, ook al vindt hij het niet lekker," zegt iemand in de comments.

Kijk hier naar de grappige beelden:

Als je je afvraagt of een hond deze groente wel kan eten, dan kunnen we geruststellen dat een klein stukje de hond geen kwaad zal doen.

Net als radijsjes is dit een groente die een behoorlijk veel goede vitamines bevat en in kleine hoeveelheden aan de hond kan worden gegeven. Het probleem is echter dat vanwege zijn vrij scherpe smaak, honden er niet van houden, wat duidelijk te zien is in deze video!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen